Депутат от Мейн бие тревога за законопроект, който ще защити

...
Депутат от Мейн бие тревога за законопроект, който ще защити
Коментари Харесай

Законодателят от Мейн предупреждава жителите, разтревожени от законопроекта за транссексуалните младежи, който отнема правата на родителите: `Огромен протест`

Депутат от Мейн бие паника за законопроект, който ще отбрани децата, пътуващи до щата, с цел да търсят транссексуални лекувания без родителско единодушие.

„ Мейн ще отвори вратите за това и ще отвори вратата за деца, които срещат някого в TikTok и те получават концепцията, че имат потребност от тази интервенция или хормонозаместителна терапия и те ще вземат рейс или някой ще пристигна да ги вземе и да ги води в Мейн, а родителят няма да направи нищо по въпроса “, предизвести републиканският държавен представител Катрина Дж. Смит на „ Fox & Friends “ в петък.

Законопроектът, наименуван „ Акт за отбрана на опазването на здравето, основаващо се на пола “, беше показан от конгресмен Лори Ошер (D-Orono). Според закона младежи от други щати могат да получават хормонални лекувания и интервенции в Мейн без единодушието на родителите. Той също по този начин блокира органите на реда да съберат родителите с децата им и дава на страната краткотрайно настойничество над тези малолетни.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР