Депутат от ДПС назова най-голямата криза у нас.Отказът от диалог,

...
Депутат от ДПС назова най-голямата криза у нас.Отказът от диалог,
Коментари Харесай

Летифов, ДПС: Няма диалог с управляващите и това е най-голямата криза

Депутат от Движение за права и свободи назова най-голямата рецесия у нас.

Отказът от разговор, отводът да бъдат чути справедливите претенции на един отрасъл, с цел да се намерят допирни точки, е най-голямата рецесия. Категорично разговор няма и най-после да го дамгосаш, че е политически. Не чух нито едно политическо искане от това, което слага сектора на превозвачите. Това сподели в " Денят стартира " по Българска национална телевизия Халил Летифов - зам.-председател на ПГ на ДПС.

" Държавата има опция да направи доста неща, само че да чуеш съответния бранш, за който носиш отговорност, ти е вменено по закон и Конституция. Отказът от разговор, е отвод за изпълниш своите отговорности ", сподели Летифов.

Рамадан Аталай: Няма по какъв начин втечненият газ да е по-евтин от тръбния, тъй като разноските за доставка го оскъпяват

Според него ръководещите не желаят да чуят настояванията на превозвачите. Припомни, че при предходното държавно управление тъкмо това е отворило ножицата сред ръководещи и бизнес, ръководещи и жители.

" Тези ръководещи пристигнаха със поръчката за смяна, а се случва тъкмо противоположното - цялостен отвод от разговор и неуважение на закона и Конституцията ", сподели той.

Едно от настояванията е да бъде понижен акцизът на горивата с 50%, което би трябвало да бъде позволено от Европейска комисия. Според Летифов даже да няма нотификация от Европейска комисия, страната може да откри метод, по който да удовлетвори това искане, написа Novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР