Депутат от Бруклин настоява за разследване на противоречивия градски приют

...
Депутат от Бруклин настоява за разследване на противоречивия градски приют
Коментари Харесай

Полицията в Ню Йорк настоява за разследване на скъпи нерегистрирани коли, забелязани да бъдат теглени от приют: „Злоупотреба с долари на данъкоплатците“

Депутат от Бруклин упорства за следствие на спорния градски подслон за палатки за мигранти във Флойд Бенет Фийлд, откакто записа минимум пет скъпи нерегистрирани коли, изтеглени от лагера през уикенда.

Депутатът Джайми Уилямс сподели, че е била изумена, когато разкрила, че мигрантите там или са купили, или са имали достъп до нови коли, отбелязвайки, че е малко евентуално търсещите леговище да имат шофьорски книжки.

„ Защо продължаваме да поносим неговото безвластие? Това би трябвало да се изследва на всички равнища. Това е корист с долари на данъкоплатците “, сподели Уилямс пред The ​​Post.

„ Как мигрантите са получили достъп до тези коли? Те не се ръководят от общоприетите коли. Това бяха нови транспортни средства “, добави демократът, който представлява кварталите Canarsie, Georgetown, Mill Basin, Marine Park, Bergen Beach и Gerritsen Beach покрай федералния парк.

The Post за първи път заяви в събота за колите — в това число два джипа Toyota Sequoi...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР