Департаментът по здравеопазване на САЩ публикува резултатите от ново научно

...
Департаментът по здравеопазване на САЩ публикува резултатите от ново научно
Коментари Харесай

Разсекретени документи сочат - джиесемът причинява рак

Департаментът по опазване на здравето на Съединени американски щати разгласява резултатите от ново научно проучване, съгласно което клетъчните телефони излъчват нездравословни електромагнитни талази. Данните се появяват, откакто американски съд разпореди обнародването на засекретени до този миг документи, доказващи взаимозависимост сред потреблението на мобилни телефони и образуването на тумори.

„ Специалисти в областта на опазването на здравето са получили съществени доводи да се притесняват от дълготрайното влияние на силата, отделяна от клетъчните телефони”, споделя представител на Департамента.

Преди година професорът от университета „ Бъркли” Джоуъл Московиц заведе правосъдно дело, с цел да се пребори да бъдат оповестени резултати от проучвания върху зависимостта сред използването на мобилен телефон и заболеваемостта от рак.

Медици, осведомени с опитите, предлагат телефонът никога да не се държи в джоба или на нощното шкафче, а при диалози сред него и ухото да има известно разстояние.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР