Део избяга от столицата преди година и половина Деян Славчев, както

...
Део избяга от столицата преди година и половина
Деян Славчев, както
Коментари Харесай

Део избяга окончателно: София ли? Не искам повече да чуя за нея

Део избяга от столицата преди година и половина

Деян Славчев, както е същинското име на артиста и водещ, към този момент е благополучен притежател на селски парцел. Той си е построил сглобяема къща в дребния градец Годеч, ситуиран в софийска област.

Градът се отличава със успокоение и чист въздух, друг от шумотевицата и мръсотията на столицата.

„ Не желая да чуя повече за София!Тук сме малко обществено изолирани, само че децата живеят на мира, на чист въздух и на тишина. Изобщо е парадайс, а и към този момент ядем екологична храна, създадена в нашата градина “, хвали се известният блондин.

Той закупил парцел в градчето, като по-късно си построил сглобяема къща. След като се ожени за мулатката Мариана, преди десетина години  и им се родиха двама сина, дребният му апартамент в столицата им отеснял.

Затова решили, с екзотичната си брачна половинка, да потърсят друга опция и закупили имота, като негов комшия е брат му, който също си купил место до него.

Според слуховете Део и брачната половинка му затънали в ипотечни заеми, с цел да изплатят къщата си в Годеч. Само че фамилията не губи кураж и е изрично, че ще се оправи с проблемите.

А тези дни Део се похвали по какъв начин коси тревата на двора и какви оранжерии е спретнал, в които отглежда всевъзможен зеленчук.

„ Като хвана мотиката и стартирам да копая, всички проблеми изчезват “, удовлетворен е 47-годишният живописен водещ.

 

 

Тагове: Сео Деян Славчев водещ певец Мариана и Део Годеч София
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР