Денят на зимното слънцестоене, 21 декември, ще бъде най-гадният за

...
Денят на зимното слънцестоене, 21 декември, ще бъде най-гадният за
Коментари Харесай

Днес, 21 декември, е най-гадният ден от 2017 година


Денят на зимното слънцестоене, 21 декември, ще бъде най-гадният за 2017 година заради неприятно нареждане на небесните тела, написа " Дейли мейл ". И то, не тъй като на 21 декември е зимното слънцестоене и публично студеният сезон настава, за тъй като за пръв път от близо 350 години насам Слънцето навлиза в Козирога, часове откакто Сатурн стори същото.

Двете небесни тела ще се окажат в една линия. Съветът на астролозите глади да не взимаме никакви значими решения и да не подхващаме никакви фрапантни дейности. Ако не се вслушаме, те могат да доведат до доста неприятни последици през задаващата се 2018-а година.

Денят обаче ни сервира и мотив за наслада, като доста доста българи ще отпразнуват имения си ден точно на 21 декември - денят на св. мъченица Юлиания. За да останете вън от отрицателното нареждане на планетите или с цел да си подласите живота, обърнете се за почерпка към Юлиан, Юлиана, Юлиян, Юлияна.

Св. Юлиания била щерка на знатни родители езичници. Още от дребна била сгодена за Елевсий - също от благороден жанр и богохулник. Когато пораснала, тя повярвала в същинския Бог и отказала да свърже ориста си с идолопоклонник. Юлиания не желала да се върне към езичеството, поради което татко и я биел грубо, а най-после я предал и на съд. Хвърлили я в тюрма и я измъчвали грубо. С пламенна молитва и неземна помощ Юлиания превъзмогвала телесната болежка. Накрая била обезглавена.

С това не се изчерпва събитийността на тези 24 часа! Денят ни сервира още една изненадат - на 21 ще следим и назадничав Меркурий. Според астролога Нийл Спенсър идното слънцестоене е по-лошо от всички предходни, тъй като за пръв път от 1664 година насам Слънцето ще се реалокира в Козирога, единствено няколко часа откакто Сатурн премине по сходен маршрут. Според Спенсър на 21 декември всичко, което вършим, ще ни се стори доста по-трудно от нормално.

Е, при подобен ден, не може да се оплачем от досада! Честито на имениците, а на другите ще честитим, когато 21 декември най-накрая свърши. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР