Денят на жената е подготвил на симпатичните майстори бъркотии в

...
Денят на жената е подготвил на симпатичните майстори бъркотии в
Коментари Харесай

Комични недоразумения и изненадващ обрат в „Много мой човек“

Денят на дамата е подготвил на симпатичните майстори бъркотии в идващия епизод на „ Много мой човек “ довечера от 20:00 ч. по NOVA.

Веселата бригада ще се сблъска с непредвидени премеждия, попадайки в заплетена невъзможност, която ще провокира поврат в цялата обстановка.
След като Миро (Башар Рахал) инцидентно схваща къде в действителност е изчезналата Маргарита (Михаела Павлова), той няма потребен ход. Истината, че точно тя е половинката на новия им състоятелен клиент – Майкъл (Сотир Мелев), го слага пред сложен избор. Ако каже на Виктор (Юлиян Малинов), ще го пречупи, а по едно и също време с това ще провали и договорката за ремонта на първокласната вила на предприемача. Ако замълчи и прикрие изневярата на Марго пък ще се усеща като същински изменник. Изборът на Миро става още по-невъзможен, когато Майкъл се появява за оглед на обекта със своята обичана, с цел да й покаже плана за новия им дом. Ще види ли Виктор истината с очите си или неговите другари ще намерят метод да му я спестят?

Миро има и свои грижи, които се изострят след подозрителното държание на неговата лична брачна половинка Даниела (Деси Моралес) и полученото известие от чужд мъж. Когато го прочита, подозрението на баш майстора се ускорява и той стартира да следи всяко придвижване на жена си, като даже изпраща разузнавач по петите й. Кой е пратеникът, какво ще открие и по какъв начин Миро ще се забърка в още по-сериозна каша с непредвиден край?

Новината за отличното здраве на баба Надя (Петя Силянова) шокира Петър (Калоян Катинчаров). Младежът схваща, че видимо преференциалната договорка, която е сключил за жилището, ще му коства доста повече от предстоящото и този факт го разгневява. Той афишира война на хитрата баба, само че дали има късмет да надделее? Проблемите вкъщи няма да попречат на обаятелния занаятчия да отпразнува 8 март, само че желанието на Пепи да зарадва с компанията си най-малко няколко дами в специфичния ден ще претърпи неочакван поврат. Откъде ще пристигна огромната изненада и какви промени ще настъпят след нея?

Не пропускайте комедийния сериал „ Много мой човек “ всеки четвъртък от 20:00 ч. по NOVA!

Актуална информация за „ Много мой човек “ може да откриете във и на сериала.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР