Денят на 3 декември 2020 г. ще премине под влиянието

Денят на 3 декември 2020 г. ще премине под влиянието ...

Карта Таро за деня, 3 декември

Денят на 3 декември 2020 г. ще премине под влиянието на таро карта "Колелото на късмета".
Това е карта на промените, която се счита за добра поличба. Тя вещае късмет, но в същото време информира, че ситуацията е извън нашия контрол и плановете ни са оставени на милостта на съдбата.
На ниво събития арканата често отговаря на ситуации, в които не можем да направим нищо. Но каквото и да се случи, ще е за по-добро. Всичко ще се обърне и промяната ще бъде положителна.

Съдбата синхронизира всичко с наистина космическа точност и "Колелото на късмета" доказва, че това е така. Ето какво влияние ще окаже тази карта върху различните аспекти на живота ни в деня на 3 декември 2020 г.
Работа
"Колелото на късмета" вещае неочаквани събития, които могат да доведат до нов път, дори ако преди това човек е планирал кариерата си по съвсем различен начин.
Разширяване на хоризонта, нови възможности, късмет в бизнеса - това най-точно описва влиянието на тази аркана в професионален аспект.
Картата обещава благоприятен обрат на събитията, "чист късмет", появата на нови ресурси, награда за свършената работа.
Денят ще е изключително ползотворен на най-вече за тези, на чиито работни места има огромни часовници - летището, телевизията, информационните агенции и всички онези места, където работата кипи денонощно.

5 неща, които ще донесат късмет в дома ви 5 неща, които ще донесат късмет в дома ви
Ако искате да привлечете много късмет и щастие в дома си, можете да го направите, ако промените дребни детайли в дома си. Той трябва да...
Пари
Усещането, че не съществува сила за разрешаване на финансовите проблеми, ще бъде туширано от "Колелото на късмета".
Просперитет, подобрение, успех поради неочаквани обстоятелства, които може да изглеждат като чист късмет, възможност за неочаквани печалби - това най-точно описва влиянието на арканата във финансов аспект.
Не е изключена смяна на местоживеенето и преместване.
Любов и взаимоотношения

Най-големите късметлии сред зодиите през декември Най-големите късметлии сред зодиите през декември
Рак Раците ще бъдат истински късметлии, не толкова заради конкретни събития през декември, а заради вътрешната хармония, която ще пост...
Личният живот обещава да се подобри под влияние на "Колелото на късмета" и няма нужда да полагаме специални усилия, за да намерим късмета, който тази карта предвещава.
Всичко ще се случи от само себе си, когато дойде времето за това.
Здраве
Като цяло картата вещае стабилно здравословно състояние, но не са изключени рецидиви на определени инфекции и психични заболявания.
"Колелото на късмета" се свързва и с друг добре познат цикъл - женския цикъл, описващ явленията, свързани с него (ПМС, колебания в теглото и др.).

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com