Денят, който феновете на Григор Димитров очакват от началото на

...
Денят, който феновете на Григор Димитров очакват от началото на
Коментари Харесай

Григор Димитров започва участието си в Марсилия


Денят, който почитателите на Григор Димитров чакат от началото на седмицата, най-сетне настъпи. Световният №25 ще стартира присъединяване си на ATP 250 шампионата в Марсилия с мач против международния №116 Хайс Брауер в търсене на първата си победа в конкуренцията.

Това обаче е единствено една от множеството завладяващи срещи в днешния ден, коефициентите за които можете да видите на

Днешният конфликт ще бъде първи сред Димитров и Брауер, като първата ни ракета е считан за любимец с коефициент от, до момента в който ставката за победа на нидерландеца е .
Централен корт, от 12:30 ч. Коефициенти
Майкъл Имер – Давид Гофен /
Не преди 14:00 ч.
Хуберт Хуркач – Леандро Риеди /
Григор Димитров – Хайс Брауер /
Не преди 19:00 ч.
Артур Фис – Яник Синер /
Не преди 21:00 ч.
Александър Ричард – Алекс Де Минор /



На WTA 1000 шампионата в Дубай ще забележим конфликт на „ мейджър “ шампионки сред Арина Сабаленка и Барбора Крейчикова, а преди този момент ще станем очевидци на напълно американски дуел, в който на корта ще излязат Кори Гоф и Медисън Кийс.



На ATP 250 шампионата в Доха двамата топ сложени – Андрей Рубльов и Феликс Оже-Алиасим, ще се изправят надлежно против Иржи Лехечка и Алехандро Давидович Фокина, до момента в който Анди Мъри ще играе със международния №170 Александър Мюлер.



Мачът на Григор Димитров обаче надалеч няма да е единственият с българско присъединяване в днешния ден. Димитър Кузманов ще играе осминафинал на Чалънджър шампионата в Бенгалуру, като негов конкурент ще бъде международният №342 Алибек Качмазов.

Александър Донски ще играе с Моез Ечергауи (№386) на осминафинала на М25 шампионата в Монастир, а Янаки Милев ще опита да преодолее Дамиен Венгер (№417) на същата фаза на М15 конкуренцията в Анталия.

На W15 шампионата в Анталия Юлия Стаматова ще се изправи против Мави Остерайхер (№1282), а Росица Денчева ще играе с Вики Ван де Пеер (№735).

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.


*Коефициентите подлежат на смяна. Актуалните коефициенти могат да се видят директно преди залог на платформата .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР