Дениз Йозджан е момиче със сериозни възможности, ако съдим от

...
Дениз Йозджан е момиче със сериозни възможности, ако съдим от
Коментари Харесай

Луксът ѝ отива: Дъщерята на Лияна отпраши в най-добрия град за живеене в света

Дениз Йозджан е момиче със съществени благоприятни условия, в случай че съдим от изявленията ѝ в Instagram. Скъпи тоалети, непрекъснати купони, заведения за хранене, питейни заведения и скъпи пътешествия по света. 

Дъщерята на поп-фолк звездата Лияна се тагна от супер гъзарски хотел в центъра на австрийската столица Виена. Брюнетката е от няколко дни в града, където е дружно с другари. Не е ясно дали Дениз е там единствено за разходка и културни турове, само че едно е несъмнено - посещава единствено топ местата във Виена.

Виж още: Дениз Хайрула посече гаджето на Виктор Стоянов и разкри: " Бил е с нея още по време на шоуто "  

Само преди дни австрийската столица за следващ път оглави международната ранглиста за най-хубав град на английското списание " Икономист ". Столицата на Австрия се завръща на първото място, което заемаше и през 2018, и 2019 година. Е, за жал нито един български град не попада в класацията, само че това не е изненадващо.

На стори Дениз сподели част от разходката си, която наложително стартира от католическата катедрала, отдадена на Свети Стефан. Тя е измежду знаците на Австрия и измежду най-големите забележителности на нейната столица. Интересен факт е, че катедралата дълго е била най-високата постройка в Европа.

Виж още: Биляна Йотовска сподели съвършени форми от плажа 

Изображение: https://www.instagram.com/deniz_yoz/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР