Дениз Хайрула наскоро отпразнува рождения си ден, но не си

...
Дениз Хайрула наскоро отпразнува рождения си ден, но не си
Коментари Харесай

Дениз Хайрула и Габи от Ергенът вдишаха райски газ

Дениз Хайрула неотдавна отпразнува рождения си ден, само че не си представяйте елементарен ваучър, тъй като това, което риалити звездата от "Ергенът " прави в компанията на други участнички от формата, е меко казано взривяващо на фона на случаите след приложимост на божествен газ, протичащи се в последно време у нас.

В профила си в обществените мрежи Хайрула разгласява осъществяванията си и е очевидно удовлетворена от метода, по който е изкарала на празника си. Дали по-късно, което прави в клипа ще последва някаква реакция, следва да разберем.

А до тогава мненията към девойките са повече от опустошителни. "Браво, девойки! "Чудесен " образец сте за всички малолетни, които ви следват. Само преди дни Народното събрание забрани продажбата на божествен газ на лица под 18 година След като страната се разсъни за малко, свободната продажба на това вещество бе неразрешено за всички под съответната възраст, както и използването му в закрити публични места ", гласи една от реакциите под обявата.

Както е известно, след използването на божествен газ човек основава нереална визия за действителността. Освен това съществуват действителни опасности за осъществяване на ежедневни рутинни дейности, като вървене или нанагорнище на стълби. Изобщо тези, които са го използвали, са рискови и за себе си, и за близките, тъй като халюцинират, изпадат в неуравновесеност и могат да стигнат даже до самоубийство, предадоха неотдавна от Нова тв

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР