Денислава от Игри на волята хвърли в тотално недоумение феновете

...
Денислава от Игри на волята хвърли в тотално недоумение феновете
Коментари Харесай

Денислава от Игри на волята се пусна като булка

Денислава от " Игри на волята " хвърли в тотално неразбиране почитателите и почитателите си в социалните мрежи, а повода е, че русокоската се пусна като младоженка в профила си, предизвиквайки същинска блъсканица.

Любопитното в тази ситуация е, че Дени загатва сама, че може би в живота й се случва нещо доста значимо, доста особено, което най-вероятно няма да скрие от общественото пространство. Дори е написала:  " Бъдеща младоженка... Може би! "  

Видът на Денислава, която е цялата в бяло и подготвена да се врече във честност на обичания си, нямаше по какъв начин да не възпламени почитателите й. Дъщерята на атрактивната Виолета, която също се изявява повече от впечатляващо в " Игрите ", бе засипана от честитки и пожелания.

" Пожелавам ти го, с цел да спрат да те спрягат с всеки ", гласи един от мненията. " Колко доста ти отива, хайде по-скоро ", се споделя в различен. Засега отговор от самата Денислава няма. 

Вече текат, несъмнено, и догатките кой е младоженецът, поради който Денислава хвърля такива ефектни и директни намези от профила си. Спрягат се имената на бившия на Емануела - Мартин, както и на Иван Рълев, които също са в тазгодишните " Игри на волята ".

Информацията, че Денислава и Рълев са дружно в действителния живот, издаде дъщерята на Краси Дунев - Никол, която пусна в обществените мрежи фотография, на която двамата се държат за ръце, само че по-късно тя бързо беше отстранена. Все още никой от двамата не е удостоверил това, само че не го е и отрекъл, което оставя малката врата открехната...



Припомняме, че наскоро бившият другар на Денислава - Кристиян Кирилов, станал прочут като Митака от " София денонощно ", се изрече за връзката им със страдание, определяйки я като любовна авантюра. Именно поради тази случка обаче, както я назовава, Кирилов заряза законната си брачна половинка - фолкпевицата Джулия, която повече надали ще се върне при него, макар че той обществено призна, че съжалява.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР