Денис Алипов, посланик на Русия в Индия, изрази одобрението си

...
Денис Алипов, посланик на Русия в Индия, изрази одобрението си
Коментари Харесай

БРИКС: Разширяването на съюза показва нуждата от глобална промяна

Денис Алипов, дипломат на Русия в Индия, изрази утвърждението си за разширението на консорциума БРИКС, като акцентира, че той е в сходство с възходящия световен блян към многополюсен свят, учреден на суверенно тъждество и взаимно почитание.

В речта си на събитието на тематика “М “, което се организира в столицата, Алипов посочи дейното присъединяване на Русия в границите на БРИКС.

Той означи, че разрастването на групата значи възходящ блян към един разнороден свят, управителен от правилата, дефинирани в Устава на Организация на обединените нации.

Освен това Алипов акцентира капацитета на председателството на Русия в групата БРИКС, като планува благоприятни условия за усилване на нейната роля в интернационалната парична и финансова система с акцент върху справедливостта и стабилността.

В допълнение към разискването на БРИКС Алипов акцентира смисъла на съдействието сред страните от Евразия и изрази поддръжка за Шанхайската организация за съдействие, признавайки нейната основна роля в насърчаването на по-силни връзки в обширния район.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР