Ден за срещи: Тези зодии срещат съдбата. Това е предначертал

...
Ден за срещи: Тези зодии срещат съдбата. Това е предначертал
Коментари Харесай

Ден за срещи: Тези зодии срещат съдбата

Ден за срещи: Тези зодии срещат ориста. Това е предначертал хороскопът за днешния Лазаровден. Какво вещаят звездите за през днешния ден, вижте:
Хороскоп за събота 8 април 2023Овен
Денят ще Ви донесе среща, която скрито сте желали, само че сте се страхували. Ще припомнят за себе си хора, които в миналото са играли доста значима роля в живота Ви. За възобновяване на връзките в този момент не може и дума да става, само че доста Ви се желае, да извършите оптимално вероятното положително усещане. Не се престаравайте: Вашите опити ще провокират по-скоро подигравка, в сравнение с удивление. С парите оперирайте доста внимателно и не допускайте празни и недомислени разходи. Вероятността за неудачни покупки е доста огромна. Не е изключено и да се изгубят значими документи. Вечерта са вероятни неприятни вести.
Телец
Доста комплицирано ще бъде за Вашия обичан човек през днешния ден да разбере, какво желаете да му кажете с тези или тези Ваши дейности. Той няма да може да разбере Вашите претекстове и стремежи и по тази причина ще се държи разсеяно и несъответстващо. Постарайте се да бъдете по-открити и разбираеми.
Близнаци
Днес ужасно ще Ви се желае, да стнете някой различен, само че единствено не себе си.Много усърдно ще имитирате воин от Ваш обичан филм или книга. Какво пък – това е похвално решение и дори е потребно за развиване на личната персона, само че не би трябвало да забравяте, че Вашия обичан човек обича точно Вас, а не облика, който по незнайни аргументи сте решили да си наложите.
Рак
Кога за финален път сте чели забавна книга? Защо не се обърнете към другари, на усета на които може да се доверите, и да се посъветвате с тях, като ги помолите да Ви предлагат някое и друго произведение? Или си изберете нещо от класиката, която се счита такава не просто по този начин, а тъй като тези книги в действителност са хубави. А по-късно си направете огромна чаша парещ шоколад и прекарайте вечерта в четене. Ще бъдете радостни, че сте постъпили точно по този начин.
Лъв
Очаквайте непредвиденото и бъдете подготвени то да Ви се яви в доста мъглива форма. Проектът, който Ви наподобява отегчителен, внезапно ще се окаже забавен и многопластов и още веднъж ще Ви подтиква, да се захванете за работа. Или пък сътрудника ненадейно ще прояви тъкмо оня гений, който не е достигал на Вашия тандем за изцяло сполучлива работа. Даже персоналният Ви живот може внезапно да тръгне „ заобиколно ” около Вашия настоящ път. Денят дава обещание да бъде забавен.
Дева
На Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде много мъчно да Ви помоли за нещо, даже и самичък да не може да се оправи с поставената задача. Незнайно за какво през този ден той настойчиво ще се придържа към изказванието: „ Всичко ще направя самичък ”! По силите Ви е да прекратите това безсрамие и да му протегнете ръка за помощ.
Везни
Днес отделете колкото се може повече време за оформяне подарък за своя обичан човек.Как, още ли не сте му купили подарък? Няма мотив? А в случай че малко помислите?
Скорпион
Продължавайте да се показвате като водач – това прави работа. Възможно е, резултатите да Ви накарат да чакате, само че зад себе си ще оставите прекалено много хора. Никой не вижда обстановката по този начин добре, както Вие, а това е доста хубаво. Самолюбиет Ви се разгаря, само че не му позволявайте, да се разгори още повече. Вместо това, минете по пътя на най-малкото противодействие и дочакайте другите да Ви догонят. Те ще могат да поемат тежестта, до момента в който Вие стоите в коридорите, подготвен да скочите назад, в случай че това е належащо.
Стрелец
Крайно време е, да обърнете внимание на индивида, името на който толкоз Ви харесва. Лошите хора, които са недостойни за Вашето внимание, не са с такива имена, повярвайте! Може би си заслужава да извършите насрешна крачка, за доближаването ви. А може би си залужава, тъй като има възможност за благонадежден тандем….
Козирог
Може да се раздавате, а може и да вършиме това прекомерно доста. На работата се постарайте, да намерите златната среда. В края на крайщата не може да се чувствате задоволени, в случай че не се потопите изцяло в това, което вършиме. В същото време би трябвало да се убедите, че към края на деня ще имате в излишък задоволително сила, с цел да може да отидете в спортната зала и да вечеряте, както прилича. Ако нямате сили за това, значи нещо незабавно би трябвало да се промени.
Водолей
Денят ще Ви даде на практика неограничени благоприятни условия в областта на удоволствията, насладите и развлеченията. Да се поглезите – това е задачата за през днешния ден,за решаването на която би трябвало да се отнесете с цялата си съвестност. Позитивните страсти няма да Ви бъдат непотребни. Ако сте Водолеи-родители, ще имате изключително доста грижи с децата. Проблемите им ще станат Ваши и ще се наложи неотложно да предприемете съществени ограничения. Не са изключени и проблеми с други представители на по-младото потомство.
Риби
Трябва да измененията нещо както в персоналния, по този начин и в професионалния живот. Днес ще съумеете да внесете нещо ново, без да пренебрегвате остарялото, и без да се отказвате от това, което е било тествано с времето. Умението да примирявате непримиримото Ви прави незаменими „ регулировчици ” в пресечната точка на бизнеса и другарските различия. Само че би трябвало да имате поради, че в непознатите работи би трябвало да се намесвате доста деликатно. Давайте препоръки без непотребен възторг. Личното си мнение изказвайте внимателно, и никога не принуждавайте другите към действия, за които още не са подготвени.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР