Ден след като шатрата пред НДК, в която се помещава

...
Ден след като шатрата пред НДК, в която се помещава
Коментари Харесай

Гражданският кандидат за кмет на София Мая Манолова отново стана обект на провокация от неизвестни лица

Ден откакто шатрата пред НДК, в която се обитава щаба на предизборната й акция, беше нарязана, а преди този момент неколкократно надраскана с маркери и химикал, през днешния ден столичани се оплакаха в обществените мрежи, че колите им са облепени с предизборни флаери на Манолова.
Парадоксът е, че с такива е бил облепен и автомобилът на непосредствен на фамилията на претендента.
Във връзка с очевидната провокация Мая Манолова декларира:
„ Десети ден на акцията и четири провокации към щаба ми от страна на съперниците. След вандалските нападения над шатрата ни пред НДК, която е и единствената моя приемна за жителите, откакто през вчерашния ден шатрата беше разрязана от злонамерени лица, откакто подадохме тъжба до Министерство на вътрешните работи, тъй като имаме вяра в институциите, през днешния ден коли на столичани са облепени с мои рекламни материали. Категорично декларирам, че това е неуместно деяние и провокация на съперника ми. Показателно е, че автомобил на член на моето семейство също осъмна облепен с моите флаери. Веднага сезирам съответните органи, тъй като името ми е въвлечено в противозаконни дейности. Искрено скърбя за неприятностите, които причинителите са предизвикали, разгадавам способените органи да открият нарушителите и да прекратят това безсрамие.
Програмата ми през днешния ден продължава със среща с жители и по този начин ще бъде всеки ден до деня на изборите. И по-късно. И никакви провокации няма да ме спрат. "
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР