Ден, след като Селена Гомес призна, че е претърпяла трансплантация

...
Ден, след като Селена Гомес призна, че е претърпяла трансплантация
Коментари Харесай

Уикенд отлагал концерти заради трансплантацията на Селена

Ден, откакто Селена Гомес призна, че е претърпяла трансплантация на бъбрек това лято, стана ясно, че приятелят ѝ - канадският артист Уикенд, е отсрочил част от концертите, част от международното му турне, написа екран. Причина за решението да промени датите на изявите си било желанието му да поддържа обичаната си в сложния миг, разкриват от EW.

„ Наясно съм, че някои от почитателите ми видяха, че не се показвах на никое място през лятото и се чудят за какво не промотирам новата си музика, с която доста се гордея. Разбрах, че нуждая се от трансплантация на бъбрек поради лупуса и се възстановявах. “, написа Гомес в обществените мрежи, с което разкри, че се е подложила на хирургическа намеса.

Изпълнителката на Who Says е получила бъбрек от най-хубавата си другарка - актрисата Франча Райса. В момента певицата се усеща добре и е заета със фотосите на нов филм на Уди Алън в Ню Йорк. Звездата от Още една история за Пепеляшка сграбчи основната роля в идващия план на американския режисьор, чийто сюжет по традиция се пази в загадка.

С присъединяване в третата продукция на Алън под шапката на Amazon Studios ще се разпишат още русокосата хубавица Ел Фанинг (Господарка на злото) и 21-годишният артист Тимъти Шаламей (тв сериала Вътрешна сигурност).
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР