Ден, след като пристигнаха в португалската столица Лисабон Жана Бергендорф,

...
Ден, след като пристигнаха в португалската столица Лисабон Жана Бергендорф,
Коментари Харесай

Equinox пеят първи на репетициите за Евровизия

Ден, откакто дойдоха в португалската столица Лисабон Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов - JJ, Трей Кембъл и Джони Мануел от групата Equinox се качиха първи на сцената в зала Altice Arena за подготовките за идните финали на Евровизия.

За цялостната визия на представянето ни българската делегация се довери за втора поредна година на топ хореографа Саша Жан-Баптист, чиито планове към този момент са печелили Евровизия. За първи път всички реализатори на състезанието ще се разходят по наследник, вместо обичайния червен, килим преди огромното събитие.

Десетки почитатели се събраха на летището, с цел да посрещнат българските представители на песенния конкурс, а ползата към групата и песента й Bones се ускорява и от второто място, което букмейкърите им отреждат занапред.

В рамките на състезанието те ще пеят под номер 10 на първия полуфинал, който ще се състои на 8 май. За нас вота си ще могат да дадат фенове от общо 21 страни - Англия, Испания, Белгия, Гърция, Кипър, Австрия, Чехия, Хърватия, Ирландия, Израел, Македония, Финландия, Швейцария, Естония, Литва, Португалия, Албания, Армения, Азербайджан, Беларус и Исландия.

Гласуването ще стартира незабавно след последната изпълнена ария в програмата. Кой ще бъде огромният победител тази година пък ще разберем четири дни по-късно.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР