Ден след като от ВМРО разпространиха писмото на своя евродепутат

...
Ден след като от ВМРО разпространиха писмото на своя евродепутат
Коментари Харесай

Имаме 200 оплаквания от граничарите, пише Кати Пири на Джамбазки

Ден откакто от Вътрешна македонска революционна организация разпространиха писмото на своя евродепутат Ангел Джамбазки до холандската евродепутатка Кати Пири от партията разгласиха и нейния отговор.

 Джамбазки упрекна холандски евродепутат в клюка
Джамбазки упрекна холандски евродепутат в клюка

Българският представител пази нашите граничари

С признателност за споделените терзания от Джамбазки Кати Пири написа, че е съгласна за значимостта на работата на българските граничари. " Техен дълг е да засичат и предотвратяват незаконното секване на границата , трафика на хора и контрабандата, както и влизането на терористи и оръжия на територията на Европейски Съюз. Ние сме доста признателни за тази тяхна активност ", написа Пири.

Веднага по-късно тя декларира, че са получили към 200 недоволства от жители на Европейски Съюз , които пътували към и от Турция. Фактът, че едни и същи проблеми са разпознати от огромни групи жители , беше задоволителен за мен да заключа че тези случаи не са произшествия а се дължат на систематичен проблем.

 Снимка 311430
Източник:

" Като представител на Нидерландските жители в Европейския парламент, имам дълг да пазя техните ползи, и да се погрижа за това, техните права да бъдат предпазени в границите на Съюза . Гореспоменатите недоволства, които ние сме събрали, ще бъдат преведени на британски и се надявам, че можем да си сътрудничим дейно в разрешаването на тези въпроси ", написа Кати Пири.

Припомняме, Джамбазки изиска доказателства на обвиняванията на Кати Пир и, в противоположен случай ще счита нейния сигнал за клюка.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР