Ден след като най-смъртоносният горски пожар в САЩ от един

...
Ден след като най-смъртоносният горски пожар в САЩ от един
Коментари Харесай

911 обаждания от Мауи улавят молби за блокираните, изчезналите и тези, обхванати от хаоса на пожара

Ден откакто най-смъртоносният горски пожар в Съединени американски щати от един век унищожи крайбрежна общественост на Мауи, баражът от 911 позвънявания не съумя стоп: Доклади за изчезнали хора, блокирани членове на фамилиите и комплицирани туристи, хванати в капан без храна или вода, осветяваха линиите за незабавна помощ на всеки няколко минути, осеяни със известия за нови пожари, които стартират и по-стари се разгарят още веднъж.

911 записа от сутринта и ранния следобяд на 9 август бяха третата група позвънявания, пуснати от полицейското ръководство на Мауи в отговор на искане за обществен запис. Те демонстрират по какъв начин лицата, които реагират бързо и диспечерите на незабавни случаи – доста от които към този момент са работили дълги часове по време на евентуално най-мъчителното прекарване в живота им – не престават да бъдат възпрепятствани от стеснен личен състав и необятно публикувани информационни неуспехи.

Няколко обаждащи се се свързаха с 911 през цялата заран с молба за инспекции на здравето на родственици или другари, с които не мо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР