Ден преди края на предизборната кампания политикът от ДПС и

...
Ден преди края на предизборната кампания политикът от ДПС и
Коментари Харесай

Ето го Пеевски! Появи се в платена публикация във вестник Виделина

Ден преди края на предизборната акция политикът от Движение за права и свободи и медиен магнат Делян Пеевски се появи - в платена обява в пазарджишкия вестник " Виделина ".

Досега въпросът " Къде е Пеевски " оставаше без отговор и даже се тиражираха спекулации, че депутатът, който е втори в евролистата на придвижването след водача Мустафа Карадайъ, е отвън рамките на България.

Любопитната информацията предлагаме на читателите на OFFNews в оригинала, подаден от Движение за права и свободи, като сме премахнали само номера на партията в интегралната бюлетина.

Заглавието на материала е " Жителите на Пашови и Света Петка ПОСРЕЩНАХА Делян Пеевски ".

Подзаглавие: " Мнозина желаеха да се допрян и снимат с един от най-влиятелните хора в страната, одобрен политик, човек, същински обичан и почитан от своите гласоподаватели ".

А ето и текста:

За следващ път регионалното управление на Движението за права и свободи – Пазарджик провежда благотворителна вечеря за жителите на велинградското село Пашови. Тя е по случай свещения за мюсюлманите месец Рамазан. Сред гостите на трансформиралият се в традиция “ифтар ”, бе националният представител и претендент за европейски народен представител Делян Пеевски. За поредна година той почете празничната вечеря и персонално поздрави жителите на село Пашови.

Сред гостите на трансформиралата се в традиция вечеря, бяха още Камен Костадинов от Централното оперативно бюро на Движение за права и свободи, депутатът Сергей Кичиков, регионалният ръководител на Движение за права и свободи Юмер Хамза, общинският водач на партията Исмаил Моллов, кметовете и общинските съветници от общината от Движението за права и свободи.

По-късно господин Пеевски посети и село Света Петка, където повече от час по другарски беседва с хората в дребното обитаемо място. Мнозина желаеха просто да се допрян и снимат с един от най-влиятелните хора в страната, одобрен политик, човек същински обичан и почитан от своите гласоподаватели.

В диалога си с хората в Пашови и Света Петка, господин Пеевски подчертава върху смисъла на идните в неделя избори за представители на европейския парламент.

“Всички знаем, че бъдещето на една нация са младежите. Именно по тази причина, ние от Движение за права и свободи, излизаме пред Вас на тези избори с листа от млади, сполучливи и потвърдили се хора. И знам, че вие ще ни подкрепите ”.

Освен фотографията в пазарджишкото издание, във фейсбук се появиха и други доказателства, че Пеевски в действителност е в България.

Потребител на име Мустафа Шукри качи в обществената мрежа два фрагмента с политика от село Света Петка. Ето ги.



 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР