Ден първи от MOTO EXPO 2023 в зала Арена София.

...
Ден първи от MOTO EXPO 2023 в зала Арена София.
Коментари Харесай

MOTO EXPO 2023 в зала Арена София – по-широко, по-удобно, по-елитно...

Ден първи от MOTO EXPO 2023 в зала Арена София. Най-нетърпеливите гости бяха пристигнали даже по-ратно от оповестения час на отваряне на вратите – 10 часа сутринта. Това бяха най-запалените мотоциклетни почитатели. А по-късно по щандовете имаше в действителност доста хора. И това стълпотворение се чака да продължи още три дни – до 23 април.

Сред 100 интервюирани гости, безусловно всички бяха единомислещи – мястото на ревюто е Арена София. Всичко е по-широко, по-удобно… Щандовете са по огромни, изложените мотоциклети не са нагъчкани, а към тях има доста свободна повърхност, с цел да могат посетителите за прегледат в детайли експонатите. Много хора са удовлетворени от това, че има голям паркинг и то безвъзмезден, с цел да могат да паркират колите и мотоциклетите си. Други, пристигнали с градския превоз също са удовлетворени, тъй като той е комфортен и стопира тъкмо до залата.

Както се изрази доктор Светослав Дойчинов, разпален мотоциклетист и странник на две колела, в този момент MOTO EXPO 2023 наподобява на зала от миланската EICMA. Както и в Италия, по този начин и на софийското ревю имаше голям интерес към министър председателите на обособените щандове. Те са над 30, а някои от тях одеве стартирани на пазара. Много от хората обаче се интересуваха и от модели от предходни години, само че още настоящи и търсени.

За изложителите на мотоциклети първият ден бе регистриран като сполучлив. Бяха осъществени първите продажби. Тези, които излагат и продават мотоекипировка, нещата също вървят добре. След като много от тях трябваше в средата на деня да вървят до складовете си, с цел да зареждат с… размери и спомагателни продукти. Все отново, всеки моторист, преди да тръгне на огромното пътешестване през лятото, се стреми да се оборудва оптимално добре.

И тай като стана дума за екипировка, то на щанда на Mymoto, с изключение на оборудването, показана от хубави девойки, може да се види истинската каска на осемкратния международен първенец в MotoGP Марк Маркес. Пак от кралския клас, само че мотоциклет, имитация на шампионската машина на Фабио Куартараро, е изложена на щанда на Yamaha.

Който пък към този момент си е купил мотоциклет, може да го застрахова още на място. Официалният сътрудник и осигурител на MOTO EXPO 2023 - компанията Generali, незабавно, още в залата предлага услугата при моно преференциални условия. Освен това, всеки клиент може да се снима с една кокетна алена Vespa в особено построената фото бутка и да взе участие в играта на Generali с доста и разнородни награди. Голямата е free ride за цялостен уикенд със същата тази Vespa.

Огромен интерес имаше към МОТО УЧИЛИЩЕТО ЗА ДЕЦА. За първи път сходно нещо се прави на ревю и всяко дете сред 4 и 7 години можа да яхне един от двата мини мотоциклета Yamaha. Най-интересно бе, че в първия ден персонален инструктор на децата бе не какъв да е, а един от най-талантливите български състезатели по мотокрос – Дани Цанков, който е фирмен водач на Yamaha и кара в европейския шампионат.

За подготовката на минимотоциклетите се грижеше мениджърът на Дани – Мартин Тодоров. За страдание двамата ще отсъстват в идващите три дни, защото имат съревнование от републиканския шампионат в Севлиево.

Не спря да върти и дребният и приветлив електромобил Citroen AMI. Посетителите освен могат да го видят, само че и да създадат тест драйв на ултракомпактен и маневрен електрически автомобил с дължината на каросерията 2,41 м и диаметър на завиване 7,20 м и мощ 8 к.с.

Щом има мотори, не може без бира. Вече е традиция на MOTO EXPO 2023 да има щанд на биротерапията на Бохемъ. В хранителната зона са и специалитетите на Street Food Zona, Big Daddy Food Truck, Арабията, COFFEE BUS, Street Chefs, Арабията и други

Цени на билетите:
Възрастни петък 15 лева
Възрастни събота - неделя 20 лева. 
Деца от 12 до 18 години 8 лева
Деца с компаньон до 12 години - Безплатно
Хора с увреждания - Безплатно

*Източник: MOTO EXPO 2023
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР