Ден на японските бойни изкуства и традиции се провежда днес

...
Ден на японските бойни изкуства и традиции се провежда днес
Коментари Харесай

Улицата на София като танц: Ден на японските бойни изкуства и традиции

Ден на японските бойни изкуства и обичаи се организира през днешния ден пред НДК. Събитието се състои от 10 до 17:00 часа, ще има и шествие.

Деца и посетители танцуват по улиците на София.

Японци демонстрират танца йосакой, в него могат да се включват всевъзможни възрасти. Той към този момент се танцува из целия свят.

 Почитаме паметта на свети Йоан Рилски, именуван приживе България 2 мин. Почитаме паметта на свети Йоан Рилски, именуван приживе " земен ангел " и " небесен гражданин "  Mömax става част от всекидневието на град Пловдив Съдържание от партньори 2 мин. Mömax става част от всекидневието на град Пловдив  Микробус се самозапали при придвижване и изгоря изцяло сред Велинград и Варвара (ВИДЕО) България 1 мин. Микробус се самозапали при придвижване и изгоря изцяло сред Велинград и Варвара (ВИДЕО)  Рестарт с Андре Токев: Не бях сърдит, когато влязох в пандиза Тази събота и неделя 3 мин. Рестарт с Андре Токев: Не бях сърдит, когато влязох в пандиза  Донор на органи се разсъни на операционната маса Светът 4 мин. Донор на органи се разсъни на операционната маса  Те са същински: Животните, за които няма да повярвате (СНИМКИ) Светът 3 мин. Те са същински: Животните, за които няма да повярвате (СНИМКИ)  Разследват треньор по лека атлетика от Враца за педофилия България 2 мин. Разследват треньор по лека атлетика от Враца за педофилия  Почитаме паметта на свети Йоан Рилски, именуван приживе България 2 мин. Почитаме паметта на свети Йоан Рилски, именуван приживе " земен ангел " и " небесен гражданин "  Mömax става част от всекидневието на град Пловдив Съдържание от партньори 2 мин. Mömax става част от всекидневието на град Пловдив  Микробус се самозапали при придвижване и изгоря изцяло сред Велинград и Варвара (ВИДЕО) България 1 мин. Микробус се самозапали при придвижване и изгоря изцяло сред Велинград и Варвара (ВИДЕО)  Рестарт с Андре Токев: Не бях сърдит, когато влязох в пандиза Тази събота и неделя 3 мин. Рестарт с Андре Токев: Не бях сърдит, когато влязох в пандиза  Донор на органи се разсъни на операционната маса Светът 4 мин. Донор на органи се разсъни на операционната маса  Те са същински: Животните, за които няма да повярвате (СНИМКИ) Светът 3 мин. Те са същински: Животните, за които няма да повярвате (СНИМКИ)  Разследват треньор по лека атлетика от Враца за педофилия България 2 мин. Разследват треньор по лека атлетика от Враца за педофилия

Ще бъдат показани и разнообразни бойни изкуства. Ще има и кътове за чай, правене на икебана, суши. Могат да се пробват и японски облекла.

Последвайте ни за още актуалн и вести   в   Гугъл News Showcase

Последвайте btvnovinite.bg във   VIBER

Последвайте btvnovinite.bg в  INSTAGRAM

Последвайте btvnovinite.bg във  FACEBOOK

 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР