Ден като днешния не вдигат имиджа на парламента. Това заяви

...
Ден като днешния не вдигат имиджа на парламента. Това заяви
Коментари Харесай

Ивайло Вълчев: Ден като днешния не вдигат имиджа на парламента

Ден като днешния не подвигат имиджа на Народното събрание. Това съобщи пред публицисти в коридорите на Народното събрание депутатът от „ “ (ИТН) Ивайло Вълчев.

Думите му бяха подбудени от късия работен ден на народните представители, които трябваше да вмъкват спомагателни точки, с цел да има по какво да работят.

„ Търсят се точки, които да добавят дневния ред на Народното събрание. Очевидно не се бърза с по-важните закони. Търси се някакъв подобаващ миг, в който да бъдат вкарани, тъй че да намерят нужното болшинство “, разяснява Вълчев.

Другото, което би трябвало да се свърши, е да се запълни комисията за надзор на специфичните разследващи средства. Тя беше разбутана, разтурена. Сега тезата е, че не съществува, което е безусловно погрешно, защото по силата на Правилника за активността и работата на Народното събрание е записано, че това е непрекъсната комисия, добави още депутатът от Има Такъв Народ.

„ Този парламент има още какво да свърши, само че не мога да си обясня кой задава дневния ред и за какво се търсят такива хлъзгави точици, които да имитират някаква активност, а в действителност да идваме и да си тръгваме, без да сме свършили нещо изключително “, уточни в умозаключение Вълчев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР