Ден 17 от Коледните пости. Снощната вечеря бе . Става

...
Ден 17 от Коледните пости. Снощната вечеря бе . Става
Коментари Харесай

Коледните пости на едно момче: Какво да хапнем,ден 17

Ден 17 от Коледните пости. Снощната вечеря бе. Става бързо, само бях накиснала аления ориз от сутринта. Но в случай че решите да в последния момент да го приготвяте, просто го варете към 30 минути повече от белия. По принцип може да си приготвите единствено червен ориз, само че защото го предлагам и на 4 годишно дете желаех да е по-намалено количеството на фибри.

прочиства кръвта и се ползва в диети за изцяло пречистване на организма и изчистване на мазнини. Съдържа 8 скъпи за човешкия организъм аминокиселини, витамини от групата В (В1, В2, В3 и В6), калций, калий, фосфор, йод и желязо. Подходящ за диабетици, тъй като възстановява равнището на кръвната захар. Регулира холестерола в кръвта и почистването на кръвоносните съдове.

Докато фотографирам, както постоянно имам асистент, който задава доста въпроси. Изяде си цялата паница с ориз, та дори изиска и варени броколи да има за него. Направих му, какво да го върша.


За офиса на моето момче за ден 17 съм подготвила:

Паста с гъби и една тайничка съставна част, която придава лек мирис на сирена.

Пастата, която използвах, остана от една закуска на детето - бях сварила повече, в сравнение с можете да изяде, само че вие я заменете с каквато имате: фузили, макарони.


За мен самата скорошно изобретение към ястията е Хранителната квас. Освен че е богата на протеини, фибри, фолиева киселина, витамини от В групата, включително B12 и минерали – фосфор, магнезий, цинк, желязо, тя в действителност придава един лек усет на сирена и ядки. Не очаквайте да замести синьо сирене или пармезан, само че придава в действителност леко благоухание.

Тази в магазинчето на Хера е на люспи, което я прави комфортна за разтваряне.


И по този начин:

Паста с гъби и сос с благоухание на сирена

300 гр. сварена паста
100 гр. гъби печурки
1 с. л. хранителна квас на люспи
1 с. л. зехтин
риган, черен пипер, сол
1 ч. л. нишесте

Нарязаните гъби задушаваме в зехтина, прибавяме риган, черен пипер, хималайска сол на усет.

В 100 мл. вода размиваме 1 ч. л. нишесте, прибавяме я към гъбите, дружно с 1 с. л. хранителна квас, разбъркваме добре соса и прибавяме сварената авансово паста. Това е:)

Надявам се да ви е потребно и да ви въодушеви за вашите менюта за Коледни пости. Ще се веселя да споделите този пост, с цел да доближи до повече хора.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР