Демонтирането на паметника на Съветската армия в София води до

...
Демонтирането на паметника на Съветската армия в София води до
Коментари Харесай

Мария Захарова съчини нова опорка: Разчленяват българския народ

Демонтирането на паметника на Съветската войска в София води до разединение на българското общество, до разчленяване на народа. Тази нова опорка изрече представителят на съветското Министерство на външните работи Мария Захарова, представена от радио Sputnik.

Руските медии побързаха да напомнят, че Административният съд в София е разпоредил да бъде преустановен демонтажът на Паметника на Съветската войска. А новината изтече през вчерашния ден, откакто беше свалена последната част от най-високата фигура на паметника. Вече стана ясно, че регионалният шеф на София има право да апелира решението в тридневен период.

" Това е просто библейска история. Това не е история за разглобяване на монумент. Това е история за разчленяване на българския народ “, продължи с несъответстващите си внушения представителят на Лавров.

„ Освен това хората бяха изцяло откъснати от медиите... Единственото място, където хората към момента могат да приказват в България, в случай че не броим кухните и пейките по входовете, е в обществените мрежи и те просто гръмнаха. Просто гръмнаха. Все отново това не е единствено кардинален въпрос... Това е и паметта на фамилиите. (...) Шокът от събарянето на паметника може да е фактор, който да попречи на българския народ да изпадне в „ латентен сън “,, продължава с измислените пропагандни внушения Захарова..

" Вероятно това страдалчество е единственият метод да не изпаднете в рисковия сън на мразовита нощ, когато можете да замръзнете до гибел в съня си. Това страдалчество, съгласно мен, има лековит, животоспасяващ темперамент. Това не разрешава на хората в България да потънат в заспалост ", разяснява още тя.

Мария Захаровапрогнозира също, че " скоро в Европа ще стартират да издигат монументи на Хитлер ".

Всички разкази, изречени от представителят на съветското Министерство на външните работи, звучат нереално, неуместно и несъответстват на действителността. Но всичко това е изцяло в унисон с мръсната агитация, която Кремъл води против целия либерален свят, включително и с България, осъзнавайки своето изтощение да подчините демократичните страни на своите имперски показа и упоритости.

Всъщност още предходната седмица Захарова дефинира като „ безчовечен “ дейностите на българските управляващи по разглобяване на окупаторския монумент в центъра на София. „ Действията на българските управляващи за демонтажа на паметника на Съветската войска са непростими “, сподели тя, позволявайки си да насочи и опасност към България. „ За последствията от това позорно решение тя ще би трябвало да си заплати напълно самата тя ", сподели Захарова.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР