Демонтираха металните ограничители, които блокираха движението на кръговото до Водната

...
Демонтираха металните ограничители, които блокираха движението на кръговото до Водната
Коментари Харесай

Най-сетне! Първи коли преминават през отвореното кръгово на Водната палата

Демонтираха металните ограничители, които блокираха придвижването на кръговото до Водната палата в Пловдив. В момента трафикът бул. " Марица– Юг " се реализира във всички направления, в това число с вероятни леви завои. Разкопаната пешеходна алея обаче остава заградена.
Прочетете още
Действията на служащите се реализираха под засилено полицейско наличие. 



„ Много по-лесно ще се минава в този момент, това затрудняваше придвижването доста “, сподели пред кореспондент на TrafficNews един от първите водачи, които минаха след възобновяване на кръговото придвижване. Той посочи, че е сюрпризиран от отвореното придвижване, а решил да употребява маршрута, тъй като е по-удобрен за него. 



„ Този път е доста значим, оказва помощ за този огромен поток от коли. Много време се губеше, когато булевардът беше затворен. Много се веселя, че към този момент може да се минава “, разяснява Атанас Кинов.

Припомняме, че изминаха три дни след обещания период за стартиране на кръговото придвижването по бул. " Марица " – Юг. Макар Здравко Димитров да разпореди на зам.-кмета Тодор Чонов да отвори левите завои по най-бързия метод, „ с цел да видят хората тапите какви бяха там ”, това се проточи няколко дни.

Първоначално оповестеният период бе понеделник, само че в следствие бе преместен за вторник. В сряда преди обед металните ограничители към момента не бях демонтирани. 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР