Демонстрирайки сила, много съобразителност и грация, участниците ще трябва да

...
Демонстрирайки сила, много съобразителност и грация, участниците ще трябва да
Коментари Харесай

Стратегия и жертвоготовност в „Един за друг“ този уикенд по NOVA

Демонстрирайки мощ, доста предвидливост и прелест, участниците ще би трябвало да защитят своите половинки допълнително от рискови обстановки тази събота и неделя от 20:00 ч. в „ Един за различен “ по NOVA.

В последния епизод на риалити формата водещият Емо Чолаков още веднъж изненада всички като заяви, че няма да има отпаднала двойка. Така Божидара и Деян, които останалите участници избраха да изоставен конкуренцията при елиминации против Калина и Емил, получиха втори късмет да потвърдят, че са един за различен.

Приближавайки се към финала на играта, тестванията пред участниците стават все по-динамични, предизвикателни и доста забавни. Още тази събота мъжете ще се трансфорат в основни герои в екшън филм и ще би трябвало да покажат своите стратегически умения във значима задача. Пренасяйки на носилка дамите, те ще ги пазят от противников пейнтбол огън. Колко от тях ще съумеят да разкрият изключителни тактически умения и физическа подготовка?

Изпитанието за дамите на пръв взор ще включва проява на забележителна гъвкавост, преминавайки през лабиринт от лазери, с цел да спасят половинката си от заключена стая. Това, което остава прикрито обаче, ще бъде пробата на тяхната жертвоготовност и съпричастност към половинките им. Какво ще бъде тайното изискване за сполучливо довеждане докрай на сложната задача и по какъв начин ще се оправят с нея, ще стане ясно тази събота по NOVA.

Какво друго ги чака в предизвикването за двойки и коя от тях ще напусне предаването, не пропускайте да разберете тази събота и неделя, 25 и 26 април, в 20.00 ч. по NOVA.

Повече информация за „ Един за различен “ ще откриете във, както и на.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР