Демонстриралият светло бъдеще в мача си срещу Мартин Клижан Алекс

...
Демонстриралият светло бъдеще в мача си срещу Мартин Клижан Алекс
Коментари Харесай

Талантът Донски: Резултатите ще дойдат с добрата игра

Демонстриралият ярко бъдеще в мача си против Мартин Клижан Алекс Донски показа, че ще продължи да работи крепко, с цел да усъвършенства играта си, което съгласно него ще му донесе и по-добри резултати.

Чудесни изяви, капацитет, само че загуба за надарения Донски

"В края на първия сет първите ми сервиси не влизаха, което му даде късмет да ме натиска от главната линия, където той имаше предимство ", изясни Донски.

"Бях провиснал, не се притеснявах. Просто неговият сервис, тъй като е левичар, ме затрудняваше, удряше странни спинове. За първи път играя с подобен добър левичар. "

Донски разяснява и разликата в равнището на АТР тура и на най-ниското равнище в про-тениса Фючърс шампионатите: "Те са просто по-добре физически от нас, имат доста опит на високо равнище, на значими точки и ги печелят. Иначе няма доста огромна разлика. Видяхте, Лазов, Лазаров, всички направиха положителни мачове против положителни играчи. Остава да работим. "

А над какво ще работи? "Излизането на мрежата ще се опитам да акцентира и да употребявам малко повече форхенда след ретур. Днес съумях единствено поради сервиса да направя добър резултат, другояче съм удовлетворен. Бях се съсредоточил върху първия мач, не мислех за втория. "

"Сега ще потренирам още малко с треньора ми, с цел да почистим някои неща, по-късно ще наблегнем на шампионати на твърда настилка в Гърция. Основно върху твърда настилка ще се състезавам тази година. Мисля за играта, те резултатите ще дойдат с нея ", добави Донски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР