Демонстрация пред Дондуков 2 ще отбележи началото на септември. На

...
Демонстрация пред Дондуков 2 ще отбележи началото на септември. На
Коментари Харесай

Отбелязват една година от кървавите сблъсъци между полицаи и протестиращи пред МС

Демонстрация пред " Дондуков " 2 ще означи началото на септември. На 2-ри септември, четвъртък, протестиращи ще се съберат пред постройката на президентството, с цел да отбележат една година от ужасяващите събития през онази сряда, наречена „ кървава “. „ В идния в настъпващата седмица четвъртък (2-ри септември т.г.) се навършва една година от " Кървавата сряда ".

Втори септември е датата за честване и възхваляване на героите всред Българския жанр, които жертваха себе си, с цел да бъде свален мафиотският режим на Борисов, опозорил Родината ни пред целия цивилизован свят, уредниците от Агора БЪЛГАРИЯ в писмо-покана. " Жестокостта на сикаджията преби и помля стотици български жители, изразяващи своите конституционни претенции за оставка; изгори очите и кожата на хиляди наши сънародници; блъскаше и тъпчеше дами и деца. Гавазите на бойковизЪма гониха и причакваха млади и остарели по тъмните дребни улички в центъра на София, с цел да пребиват и да си избират арестанти, които мутрите авансово са си нарочвали ", акцентират още уредниците.
 Съд и сурово наказване желаят депутатите за служителя на реда с палката от фрагментите на митинга. Вижте кой е той Съд и сурово наказване желаят депутатите за служителя на реда с палката от фрагментите на митинга. Вижте кой е той
Един от четиримата обвинени за полицейското принуждение под колоните на Министерския съвет е към този момент някогашният основен контрольор в Столична дирекция на вътрешните работи Андон Ан...

Те напомнят, че на 2-ри септември 2020 година български и задгранични публицисти бяха бити и арестувани; духовни лица бяха премазвани; студенти бяха малтретирани; медицински лица бяха блъскани. " На 2 септември 2020-та година нарушителят Бойко Методиев Борисов стана Архипрестъпника на България за всички времена! ", се отбелязва в писмото. " Въпреки горчивините, разочарованията и страданията, през които сме минали всички протестирали и протестиращи, то на 02.09.2021 година би трябвало да сме ЗАЕДНО и в единение да почетем и прославим героите, и в единение да изявим една година по-късно ВЪН Борисов от обществения политико-обществен живот на страната ", приканват още уредниците.

На втори септември т.г. (четвъртък) от 18:00 ч. пред Президентството, припомнят накая те.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР