Демонстрация на бойната авиация, военни кораби и морски операции, способностите

...
Демонстрация на бойната авиация, военни кораби и морски операции, способностите
Коментари Харесай

Различните лица на българската армия в „Денят на храбростта“ по БНТ 1

Демонстрация на бойната авиация, военни кораби и морски интервенции, качествата на специфичните сили и бойните машини на пехотата непосредствено от Казанлък, Пловдив, Варна, Учебен център „ Црънча " и Авиобаза „ Граф Игнатиево " ще излъчи публичната телевизия на 6 май от 7 до 12 часа

И тази година Българската национална телевизия приготвя годишното си особено предаване за Гергьовден - „ Денят на храбростта ". С времето продукцията се трансформира в емблема на отразяването на празника на българската войска. На 6 май публичната медия ще срещне феновете с другите лица на войската. Ще забележим храбростта, гордостта, мощта и бойните качества от всички военни елементи.



Заради противоепидемичните ограничения, обичайният церемониал в София ще бъде сменен от военни демонстрации от Казанлък, Пловдив, Варна, Учебен център „ Црънча " и Авиобаза „ Граф Игнатиево ". Камерите и репортерите на Българска национална телевизия ще покажат всеки подробност - опциите на бойната авиация, военни кораби и морски интервенции, специфичните сили в деяние, бойните машини на пехотата. Директно от Паметника на Незнайния боец в София ще бъде излъчен тържественият водосвет на бойните флагове и знамената - светини. Ще забележим и въздушния церемониал над столицата.

Специалното празнично предаване стартира в 7:00 ч. и продължава до 12:00 ч. на 6 май. Водещи ще бъдат Христина Христова и Спас Кьосев. Освен с личностите под пагоните, те ще срещнат феновете с известни лица, свързали живота си с българската войска.

Гледайте „ Денят на храбростта " по Българска национална телевизия 1 на 6 май, четвъртък, от 7:00 до 12:00 ч.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР