Демонстрационно планинско рали по пътя за пещерата Леденика ще събере

...
Демонстрационно планинско рали по пътя за пещерата Леденика ще събере
Коментари Харесай

Демонстрационно рали събира във Враца състезатели от цялата страна

Демонстрационно планинско рали по пътя за пещерата Леденика ще събере едни от най-хубавите професионални състезатели по автомобилизъм на 30 април (събота) във Враца, оповестиха от общинския пресцентър.

Стартът на надпреварата е в 10:00 часа на 4-километров сектор от живописния път до пещерата и до хижа „ Пършевица “ във Врачанския балкан. Организатори на събитието са Автомобилната федерация на България и община Враца. 

В събота, поради обезпечаване на сигурността на посетителите на спортната демонстрация и на състезателите, придвижването по пътя за Леденика (от разклона за село Згориград) ще бъде затворен за придвижване на коли в интервала от 09:00 до 13:00 часа и от 14:00 до 17:00 часа, се показва в известието от общината. За посетителите на пещерата и почивните станции във Врачанския балкан са планувани коридори за гладко прекосяване с коли. Часовите „ прозорци “ за прекосяване на коли по пътя отвън надпреварата са: до 09:00 часа; от 13:00 до 14:00 часа; след 17:00 часа, прецизират домакините на ралито.

Община Враца обезпечава безвъзмезден транспорт за искащите да посетят ралито, като извозването ще се реализира от разклона за село Згориград (от 08:00 часа), където ще бъде самостоятелен и паркинг за колите. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР