“Демон се очертава да е сред най-разбиващите хитове за лято

...
“Демон се очертава да е сред най-разбиващите хитове за лято
Коментари Харесай

Тита изпепелява като секси демон в новия си проект със Слави Трифонов

“Демон ” се обрисува да е измежду най-разбиващите шлагери за лято 2023, най-малко в случай че съдим по броя гледания и мнения в обществените мрежи. Песента е взаимен план сред ходещото прелъщение Тита и музикалният император Слави Трифонов, а като посетител звезди греят Азис, ТоТо Н и Миро. Без пресилване, сингълът сервира на публиката най-хубавото, на което е кадърен всеки от създателите. 

 

Без да си кривим душата, в центъра на вниманието е Тита, която събира очите на меломаните в прилепнало латексово боди, каубойска шапка с ресни и няколко палави фрагмента, като че ли извадени от мъжките мечти за магнетична домина. Гласът й, несъмнено, е без аналог, и съвършено хармонира на мъжките вокали.

 

" За мен е голямо самопризнание. Слави е човек, който прави дуети с доста малко хора. Инициативата пристигна от него още преди две години. Чак в този момент се случи. Не бях уверена тогава. Имах сложен миг с Криско, с компанията. Раздели и други ", заяви Тита във връзка на новия план.

" Исках да вложа своите хрумвания и да видя по какъв начин виждам аз тази ария. С времето песента узря, това е напълно друго равнище на работа. Маестрото ни сподели по какъв начин се работи професионално и по какъв начин можем да извлечем най-хубавото от музиката. Аз научих ужасно доста неща от екипа на Слави ", разкри тя.

 

Песента е по музика на Деян Асенов, Тита и Евгени Димитров. Текстът е написан от Лора Димитрова. Аранжиментът е дело на Деян Асенов, Йордан Йончев – Гъмзата и Евгени Димитров. Режисьор на видеоклипа е Валери Милев, а оператор – Орлин Руевски.

Тагове: Тита певица Слави Трифонов проект секси демон Азис ТоТо Н Миро
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР