Демокрацията е виновна за появата на оралния секс в Русия,

...
Демокрацията е виновна за появата на оралния секс в Русия,
Коментари Харесай

Руско научно списание: Демокрацията е виновна за появата на оралния секс у нас

" Демокрацията е отговорна за появяването на оралния секс в Русия ", това обявиха създателите на публикация, оповестена в издаваното в страната научно списание " Юридическая просвета: история и современность " ( " Правна просвета: история и актуалност " ), написа основаният в Нидерландия вестник " Москоу таймс ".

" Зад това изказване стоят депутатът от Държавната дума (долната камара на Народното събрание в Москва) Игор Ананских, докторът на юридическите науки Николай Литвинов, професорът от Правния институт в Санкт Петербург Виктор Салников, генерал-лейтенантът от Федералната работа за сигурност Иван Миронов и шефът на санаториум Иля Харин ", добави медията.

" В обширна публикация нейните създатели обявиха, че Русия води битка против скрит план на Запада и съюзни им рептили. Целта на конспирацията е да се унищожи съветското население на страната ", написа още изданието.

" За превъзмогване на тази " опасност " е належащо на първо място рускините да не вършат секс с чужденци (най-вече негри) ", добави " Москоу таймс ".

" Също по този начин се предлага в Конституцията на страната да бъде записано, че брак би трябвало да подписват единствено непорочни дами, а стриптийзът да бъде приравнен към сатанизма ", написа още вестникът.

" Ананских съобщи: " Ще направя всичко допустимо да внеса тези оферти в Държавната дума и те да бъдат признати в най-кратки периоди ", добави изданието.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР