Демократите засилват посланията си около решението на Върховния съд на

...
Демократите засилват посланията си около решението на Върховния съд на
Коментари Харесай

Демократите засилват съобщенията си за ин витро оплождане в нови билбордове, обвързвайки Тръмп с решението в Алабама

Демократите ускоряват посланията си към решението на Върховния съд на Алабама по отношение на ин витро оплождането, като теглят директна линия от решението за някогашният президент Доналд Тръмп, до момента в който партията се възползва от огнената стихия от отрицателни реакции по отношение на решението.

В обществени изяви, посредством сурогати, в обществените медии и в този момент на билбордове в осем бойни щата, демократите – от президента Джо Байдън надолу – упрекват решението на съда в Алабама, че ембрионите са човешки Оформянето от Тръмп на Върховния съд на Съединени американски щати и последвалото анулация на делото Роу против Уейд. Падането на Роу, което пристигна, откакто Тръмп назначи трима консервативни съдии, даде на страните надзор върху правата на аборт, в това число определянето по кое време стартира животът.

В проектите, споделени за първи път с NBC News, се чака Националният комитет на Демократическата партия да пусне реклама във вторник на десетки билбордове в Аризона, Флорида, Джорджия, Мичиган, Невада, Северна Кар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР