Демократите виждат скорошните решения на щатските съдилища относно абортите като

...
Демократите виждат скорошните решения на щатските съдилища относно абортите като
Коментари Харесай

Демократите виждат скорошните решения за абортите като повод за стимулиране на латиноамериканските гласоподаватели

Демократите виждат скорошните решения на щатските съдилища по отношение на абортите като подтикващ миг за активизиране на латиноамериканските гласоподаватели в основни щати и региони на бойните домове, с обръщение за персонални свободи и достъп до грижи за репродуктивното здраве.

Точно тази седмица Върховният съд на Аризона постанови, че възбраната за абортите от 1864 година е изпълнима, решение, което пристигна седмица откакто Върховният съд на Флорида позволи шест седмична възбрана на абортите да влезе в действие. В комбиниране със закона на щата Тексас, забраняващ абортите след шест седмици бременност, това слага доста от най-силно латиноамериканските бойни полета в страната в центъра на националната борба за политиката за абортите.

Републиканците от години се пробват да привлекат повече латиноамерикански гласоподаватели на тяхна страна, а от 2020 година насам поддръжката измежду латиноамериканците за някогашния президент Доналд Тръмп скочи нагоре. И до момента в който латиноамериканскит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР