Демократите от Камарата на представителите ще внесат в понеделник законов

...
Демократите от Камарата на представителите ще внесат в понеделник законов
Коментари Харесай

Демократите от Камарата на представителите внасят в понеделник текст за импийчмънт на Тръмп

Демократите от Камарата на представителите ще внесат в понеделник законов текст с апел за импийчмънт на президента Доналд Тръмп, заяви членът на Камарата Тед Лию, представен от Ройтерс.

Лию беше измежду дейните участници в самодейността за импийчмънт против Тръмп през декември 2019, която в последна сметка се провали в Сената. Той показва в Туитър, че в този момент има 180 поддръжници за нов законов текст за импийчмънт след офанзивата против Капитолия в сряда, осъществена от поддръжници на Тръмп.

Същевременно сенаторът републиканец Пат Туми съобщи, че съгласно него президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп е направил нарушавания, които са съображение за импийчмънт, съобщи Асошиейтед прес.

След щурма на Капитолия от поддръжници на президента републиканецът Туми, представляващ щата Пенсилвания в горната камара на американския Конгрес, съобщи, че съгласно него Тръмп е направил нарушавания, които са съображение за импийчмънт. Той обаче не сподели дали би дал своя вот за отстраняването му от поста, в случай че Камарата на представителите гласоподава за започване на процедурата и процедурата стигне до Сената.

" Едно от нещата, които ме тормозят, почтено казано, е дали Камарата ще политизира изцяло нещо ", съобщи Туми пред Фокс нюз. " Мисля, че президентът е направил нарушавания, които са съображение за импийчмънт, само че не знам какво ще стигне до Сената, в случай че въобще нещо стигне ", добави той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР