Демократична България ще решат дали да подкрепят проектокабинета на Има

...
Демократична България ще решат дали да подкрепят проектокабинета на Има
Коментари Харесай

Христо Иванов: Оставаме на разположение, но отговорността е на ИТН

" Демократична България " ще решат дали да поддържат проектокабинета на " ИТН ", когато получат цялостна информация за структурата, състава и целите му, разгласи Христо Иванов.

" Ако желаят нашата поддръжка, по този начин да се каже поддръжка се търси, тъй че ние сме доброжелателни. Оставаме разполагаем, само че в последна сметка тяхна е отговорността, да си я поемат ", сподели Христо Иванов - ръководител на ПГ на " Демократична България ".
Христо Иванов изясни, че се отнасят с почитание към професионалната биография и житейския път на всеки претендент, който е препоръчан. Но няма да са безкритични поради високите постове, които ще заемат.

" Министър -председателският пост е извънредно значим. Това не е просто някакъв бушон, който стои начелото на масата в Министерски съвет, това е човек, който би трябвало да е водач ", сподели Христо Иванов.

Той още веднъж подсети, че ще упорстват за сключване на документ, който да е гаранция, че ще бъдат спазени поетите задължения. Заяви, че не се борят за постове. Предлагали са единствено формули, с цел да може ръководството да е работещо. Вярват, че в държавното управление са нужни решителни и способени хора.

" Не става дума въобще за лансиране на някакви наши представители - нито сме го правили, нито ще го вършим. Каквото сме предложили, сме предложили обществено, точно с цел да избегнем всевъзможни благоприятни условия да се твърди едно или друго ", сподели Иванов.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР