"Демократична България" се оказа не единствената формация с драматични битки

...
"Демократична България" се оказа не единствената формация с драматични битки
Коментари Харесай

Нинова играе грубо! Драма в БСП за изборите заради Румен Радев и листите

"Демократична България " се оказа не единствената групировка с трагични борби в партиите за листите за парламентарния избор и президентските номинации.
Българска социалистическа партия също е в спор - сред управлението и опозицията, и във връзка с номерата в кандидатдепутатските описи, и поради президентските избори, научи Lupa.bg.
Вчера след жребия на ЦИК за номерата на партиите и обединенията в интегралната машинна и хартиена бюлетина се е оформил нов фронт на войната сред шефката на левицата Корнелия Нинова посредством водачите на бесепарските описи, и президента Румен Радев, разкриха наши източници.
На всички първенци - бъдещи депутати в листите е било подредено да впишат в профилните си фотоси и фоновете на кориците в обществените си профили в мрежата само номера, с който Българска социалистическа партия се явява на парламентарния избор - 33, само че не и президентската цифра 6, изтеглена на жребия.
Факт е, че всички водачи на Българска социалистическа партия с профили във фейсбук фактически като по команда са отбелязали двете тройки или като лента на личните си фотоси, или най-малко са разгласили постинг. Никъде обаче не попада името на сегашния държавен глава.
Симпатизанти, да вземем за пример, на лидера в Пазарджик и някогашен стопански министър Драгомир Стойнев, обаче му припомнят, че има и друга бюлетина за отбелязване - тази за президентския избор и че е редно да се промотира и "шестицата " на Радев в идната акция.
Междувременно в Плевен социалистите настръхнаха поради замяна на листите, както твърди опозицията. Там на конференцията по нареждането на местата в листата бе посочен Илиян Йончев, само че вместо това Нинова показа пред Народно събрание на Българска социалистическа партия листа, в която на второ място тя е сложила някогашния народен представител Стефан Бурджев. По същия метод е действала и с комсомолците, като е поставила в листата младежи без нито една номинация. В същото време е изхвърлила от нея самия зам.-шеф на МО - Иван Мандински, апетитен за опозиционер в партията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР