Демократична България няма да се отзоват на поканата на Корнелия

...
Демократична България няма да се отзоват на поканата на Корнелия
Коментари Харесай

ДБ отказа за лидерска среща: На изпроводяк сега освен панихида не виждам какво да направим

„ Демократична България " няма да се отзоват на поканата на Корнелия Нинова за обща лидерка среща:   

„ Не отхвърляме диалог, само че възможностите Българска социалистическа партия да получат поддръжка от нас не са огромни поради разликите ни. На този стадий не виждаме условия да се включим в такава лидерска среща. Предпочитаме срещи в двустранен формат ”, съобщи Христо Иванов в коридорите на Народното събрание. Опция било и тристранна среща - и с Политическа партия.

„ Този парламент не съумя да излъчи държавно управление. На изпроводяк в този момент с изключение на панихида, не виждам какво можем да създадем ”, разяснява той

Христо Иванов подсети за концепцията си още след изборите на 2 октомври да има среща във формат КСНС, на която да се дефинират целите за страната. Според него диалози би трябвало да се водят с концепцията да произведат резултат, а не да се приказва единствено с концепцията за избори.

Запитан дали наличието на Борисов на срещата го тормози, Иванов отговори: „ Нямам терзания, само че не виждам какво тази обща среща би могла да създаде ”.

По мотив локалните избори и решението на Политическа партия да водят диалози за взаимно явяване съпредседателят на Демократична България изясни, че това ще бъде разисквано в обединението. За нас е ясно, че би трябвало да се търсят кооперации и подкрепяне, добави той.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР