Демократична България не вижда основание да получи третия мандат за

...
Демократична България не вижда основание да получи третия мандат за
Коментари Харесай

Демократична България не иска мандат, но ще помага за прав...

" Демократична България " не вижда съображение да получи третия мандат за сформиране на държавно управление, в случай че първата и втората по бройка политическа мощ не съумеят да изпълнят тази задача. " Не считаме, че с 27 депутати и при политически сили с по-голяма бройка от нас имаме право на рекламация за трети мандат ", съобщи съпредседателят на обединението Христо Иванов при започване на консултациите при президента.

Той съобщи, че хубавичко основа, върху която би трябвало да се концентрират напъните за виновен опит да бъде излъчено ръководство е мандатът на втората политическа групировка - " ИТН ". Като уточни, че на " Демократична България " гласоподавателите отредиха пето място в Народното събрание, което е мощно усъвършенствано от досегашните им резултати и са политическа мощ във напредък, Христо Иванов сподели, че не смятат, че това място им отрежда да са измежду субектите, които биха могли да имат първостепенна роля в претендирането за мандат.

Христо Иванов сподели още, че на първата партия - мандатът на историята, болшинството от българските гласоподаватели отрежда мястото да слезе от ръководството. Мнозинството от гласоподавателите гласоподаваха срещу последното, следващо ръководство на ГЕРБ. Тези, които желаеха смяна в своето болшинство избраха да възложат вярата си за осъществяване на ново ръководство на " ИТН ", сподели Христо Иванов. Той добави, че в случай че от " ИТН " им бъде потърсена поддръжка, са подготвени да влязат в виновни и градивни диалози.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР