Демократична България“ и Продължаваме промяната“ призоваха симпатизантите си и демократично

...
Демократична България“ и Продължаваме промяната“ призоваха симпатизантите си и демократично
Коментари Харесай

ПП и ДБ свикват протест срещу хартиената бюлетина тази вечер



„ Демократична България “ и „ Продължаваме промяната “ приканиха симпатизантите си и демократично мислещите жители да излязат на митинг от 18:30 часа през днешния ден пред Парламента, откакто преди по-малко от час хартиената коалиция сред ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия гласоподава пленарното съвещание да бъде удължено до окончателното разискване и гласоподаване на измененията в Изборния кодекс. Част от тези промени плануват връщане на хартиената бюлетина.

„ Хартиената коалиция реши, че през днешния ден е денят, в който ще прокара хартиената бюлетина. Нека още веднъж да кажем какво значи това – през днешния ден е денят, в който демократичният избор на всеки български жител ще бъде сменен. Днес е денят, в който още веднъж отваряме вратата за 15% невалидни бюлетини “, уточни съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков по време на взаимно изказване сред групировката му и Демократична България.

„ Всички български жители, които уважат своя глас – продължавайте да отстоявате своите права. Ние ще се борим с вас в постройката, уповавам се да ни подкрепите и отвън постройката “, сподели още Петков.

„ Днес хартиената коалиция са решили да прокарат това, което са си наумили – да скрепят своя съюз с връщането на хартиената бюлетина “, уточни Христо Иванов от Демократична България.

„ Току-що хартиената коалиция реши тази нощ да бъде окончателното гласоподаване на хартиената бюлетина. Трябва да спрем това – в 18:30 часа митинг пред Народното събрание, написа във Фейсбук националният представител от Демократична България Ивайло Мирчев.



„ Борисов заповяда през днешния ден да завърши Изборния кодекс!!! На мрачно, небрежно, подмолно. Войната е в този момент! Възпротивете се! “, написа в обществената мрежа депутатът от Политическа партия Иван Христанов.

Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР