Демократична България е далеч от разговори за коалиция с Българската

...
Демократична България е далеч от разговори за коалиция с Българската
Коментари Харесай

ДБ ще говори с БСП, ако левицата стане проукраинска

" Демократична България " е надалеч от диалози за коалиция с Българската социалистическа партия преди да свърши парламентарната рулетка с първия и втория мандат, който ще бъде даден надлежно на ГЕРБ и " Продължаваме промяната ".

Това съобщи пред Нова телевизия определеният за народен представител от " градската десница " и някогашен министър на електронното ръководство Божидар Божанов.

" Това е прекомерно хипотетично (дали Демократична България биха преговаряли с Българска социалистическа партия - бел.ред.). Ако изразят ясна позиция, в случай че осъдят съветската експанзия в Украйна, то ще има поле за диалог ", съобщи Божанов.

Още де факто партиите се намират в акция - по този начин пък изясни той предварителните сигнали за допустима коалиция сред Българска социалистическа партия и " Демократична България ", само че все още поляризираните позиции на двете обединения.

Затворена е вратата, най-малко към този момент, и за всевъзможни диалози с ГЕРБ . Причината - става известно, че не били същински евроатлантици.

" Евтоатлантическите полезности не са единствено осъждането на войната на Русия, а първа полезност е върховенството на закона и равното му използване. По тази тематика ГЕРБ не дават никакви сигнали, че са разбрали това. Невлизането им в конституционната комисия (временната парламентарна комисия за промени в Конституцията, която ГЕРБ бойкотира, само че която и по този начин не бе свикана - бел.ред.), уточни Божанов.
 Андрей Райчев: Демократична България държи ключа на мира за сформиране на държавно управление
Андрей Райчев: Демократична България държи ключа на мира за сформиране на държавно управление

Социологът изключва коалиция на ГЕРБ с Движение за права и свободи и " Български напредък "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР