„Демократична България“ (ДБ) внесе необходимия брой подписи за регистрация в

...
„Демократична България“ (ДБ) внесе необходимия брой подписи за регистрация в
Коментари Харесай

Христо Иванов: Очаквам изборите на 11 юли да бъдат много по-свободни

„ Демократична България “ (ДБ) внесе нужния брой подписи за регистрация в Централната изборна комисия за предварителния избор.

„ 20% от минимално изискуемите подписи са импортирани по електронен път, което потвърждава, че електронното ръководство у нас е задача допустима “, сподели съпредседателят на обединяването Христо Иванов.

Той даде поръчка за разширение на електоралната поддръжка на 11 юли и акцентира, че за първи път от доста време гласовете за Демократична България не идват от София.

„ Очаквам всички ние да превърнем електронното гласоподаване в поръчител за по-честни резултати. Очаквам и тези избори да бъдат доста по-свободни, тъй като страхуването няма да бъде толкоз огромен фактор, както до момента “, уточни Иванов.

Промени в листите на Демократична България ще има, сподели още съпредседателят, само че посочи, че те няма да са фрапантни.

„ Голямата ни цел е да излъчим не какво да е ръководство, а ръководство на смяната, стъпило на три цели – независимост, правда, рационализация. Не можем да влезем в коалиция с ГЕРБ, Българска социалистическа партия или Движение за права и свободи “, разяснява още Христо Иванов.

Запитан за подслушванията Атанас Атанасов съобщи, че без значение от инспекциите, които ще се създадат, след изборите Демократична България ще упорства да се извърши и парламентарен надзор.

„ Безобразията по време на ръководството на Борисов са вследствие на неналичието на надзор “, сподели още Атанасов.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР