Демократическата партия се обедини около Джо Байдън след поредните въпроси

...
Демократическата партия се обедини около Джо Байдън след поредните въпроси
Коментари Харесай

Възрастта на Джо Байдън - над 75% от американците смятат, че това е проблем

Демократическата партия се сплоти към Джо Байдън след следващите въпроси за напредналата му възраст и положението на паметта му. Докладът за арестуваните от президента на Съединените щати секретни документи го разказва като човек с забележими проблеми с паметта.

От ръководещата партия нарекоха тези пасажи " неоснователни, неточни и неуместни ". Разследването за какво Байдън е задържал в дома си секретни документи беше водено от републиканец, назначен от Тръмп. Притесненията за възрастта на президента се споделят от широк кръг в обществото. Проучване, поръчано от Ен Би Си тази седмица уточни, че над 75 % от американците считат това за сериозен проблем.

" Начинът, по който е разказано държанието на президента в този отчет, мъчно би могъл да бъде по-далеч от обстоятелствата. Очевидно е политически стимулиран и неоснователен ", съобщи Камала Харис, вицепрезидент на Съединени американски щати.

Според Фейла Нума - жителка на Ню Йорк, този въпрос ще се отрази на гласуването на хората. „ Ако човек има загуба на паметта, даже да не е фрапантна, това трансформира и решенията му и всичко останало ", сподели Нума.

" Бих предпочел претендент, който е по-млад и от двамата. Някой по-близо до моето потомство, който схваща по-добре метода ни на мислене. В това отношение се надявам на смяна ", съобщи младият Ник О`Донъл, гражданин на Чикаго.

Кардел Филипс, също гражданин на Чикаго, не вижда смисъл в процедурата. „ Има толкоз доста по-млади хора в Конгреса. Интелигентни, енергични - за какво не изберат някой от тях ", запита той. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР