Демократическата партия на САЩ съди Русия, предизборната кампания на Доналд

...
Демократическата партия на САЩ съди Русия, предизборната кампания на Доналд
Коментари Харесай

Демократическата партия на САЩ съди Русия, кампанията на Тръмп и “Уикилийкс

Демократическата партия на Съединени американски щати съди Русия, предизборната акция на Доналд Тръмп и " Уикилийкс " за подмолно подриване на американските избори през 2016 година, оповестява CNBC.

Според демократите Русия и " Уикилийкс " са помогнали на Тръмп да завоюва изборите. Те са упрекнати в сговор за интервенция в изборите през 2016 година

" В жалбата, импортирана във Федералния областен съд в Манхатън, се твърди, че топ представители от предизборната акция на Тръмп са заговорничили с съветското държавно управление и съветското военно разузнаване, с цел да навредят на претендента на Демократическата партия Хилари Клинтън и да оказват помощ на Тръмп посредством хакването на компютърни мрежи на Демократическата партия и разпространяването на откраднати материали ", написа вестник " Вашингтон пост ".

В желае за милиони долари се добавя, че по време на предизборната акция на Тръмп Русия е разкрила сътрудник за нагла офанзива против американската народна власт.

Дори и съгласно законите в Съединени американски щати, където всеки съди всеки за всичко, суверенните страни имат имунитет от правосъдно гонене, съгласно ForexLive.

Съединени американски щати упрекват Русия в интервенция на президентските избори . Москва неведнъж отхвърля обвиняванията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР