Демократи в Съединените щати поискаха преводача на Доналд Тръмп в

...
Демократи в Съединените щати поискаха преводача на Доналд Тръмп в
Коментари Харесай

Тръмп не бил разбран правилно на изказването в Хелзинки за руската намеса

Демократи в Съединените щати желаеха преводача на Доналд Тръмп в Хелзинки да даде детайлности от диалога му с Владимир Путин. Американският президент даде обяснение по най-чувствителния въпрос. Според Тръмп, грешката, за която го подлагат на критика, е чисто езикова и той позволява съветска интервенция в американските избори, оповестява Българска национална телевизия.

Поставен под пресечен огън и от демократи и от съпартийци републиканци, Доналд Тръмп изясни,че е бил свестен неправилно.Трябвало да употребява двойно отричане в речта си в Хелзинки, а не го направил.Така излязло, че не вижда причина Русия да е забъркана в американските избори, вместо да не е забъркана.

Доналд Тръмп, президент на Съединени американски щати: В основното ми изречение споделих думата би могла вместо не би могла.Изречението трябваше да бъде не виждам причина заради която Русия не би могла. 

Нека да кажа още един път... имам цялостна религия и поддръжка към американските разследващи служби...О, те преди малко стопираха тока, би трябвало да са разследващите служби!
Сенатор Бен Сас, републиканец: Тези,които подлагат на критика станалото в Хелзинки го вършат тъй като не харесват президента. В това няма смисъл. Тези от нас, които подлагат на критика станалото в Хелзинки го вършат, тъй като не харесват Путин и тъй като обичат главните американски полезности.
Така или другояче, към този момент има сигнали за по-сериозни дейности по отношение на Белия дом. Според шефа на сенатската комисия по външни работи, допустимо е да се одобряват закони, които да лимитират президентските компетенции по налагането на мита.

С Путин се разбрахме добре, раздразнихме тези, които желаеха да видят боксов мач, репликира Тръмп в Туитър и даде обещание огромни резултати.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР