Демографската ситуация в Русия може да се подобри, като се

...
Демографската ситуация в Русия може да се подобри, като се
Коментари Харесай

Руски депутат: Да предложим на западняците по 10 хектара земя! Ще работят за нас с удоволствие

Демографската обстановка в Русия може да се усъвършенства, като се поканят в страната жители на европейските страни и Съединените щати, които сега претърпяват " пъкъл и смут ". Това предложение направи депутатът от Държавната дума и първи зам.-ръководител на фракцията " Справедлива Русия - За истината " Дмитрий Гусев, съобщи " Лента.ру ".

Според политика ситуацията може да се усъвършенства от напора на чужденци, които щели да бъдат изкушени от раздаването на безплатни земи.

" Просто би трябвало да проведем огромна акция в Европа и Америка: " Елате при нас, ще ви дадем 10 хектара, ще работите за нас! "  Хората ще избягат оттова. Седем милиона души, европейци и американци, които в този момент претърпяват пъкъл и смут, ще дойдат при нас на драго сърце ", увери Гусев.



Населението на Руската федерация понижава от 2018 година и доближи 145,1 милиона души на 1 август 2021 година, т.е. 475 500 души по-малко, в сравнение с при започване на 2022 година и съпоставено със 148,3 милиона души при разпадането на Съветския съюз през август 1991 година

Продължаването на войната до края на пролетта би било " пагубно ", предвижда пред " Блумбърг " демографът Игор Ефремов. То евентуално ще смъкна ражданията до единствено 1 милион през 12-те месеца доникъде на 2024 година Раждаемостта може да падне до 1,2 деца на жена - равнище, което Русия е имала единствено през 1999 и 2000 година. За да се поддържа популацията устойчиво при липса на миграция, е нужна раждаемост от 2,1 деца на жена. 
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР