Демир Доган се сгоди на яхта, с която плава в

...
Демир Доган се сгоди на яхта, с която плава в
Коментари Харесай

Синът на Доган се сгоди на яхта в Гърция

Демир Доган се сгоди на яхта, с която плава сега.

Наследникът на Ахмед Доган предложил брак на приятелката си Памела Жейнова, щерка на футболния управител Николай Жейнов, с която е неразлъчен през последните месеци, заяви Галерия.

В края на юли красивата брюнетка се дипломира със компетентност Спортен мениджмънт в НСА, а в този момент се шушука, че девойката чака правоприемник от Демир и е още в първите месеци на своята бременност.

Вече повече от седмица влюбените релаксират и се припичат на борда на първокласния кораб в Гърция. Всеки ден стопират на екзотични места, където хапват морски деликатеси.

Двойката обаче не прекарва сантименталната почивка на първокласната яхта Агата на Ахмед Доган, дълга 40 метра, на стойност 66 милиона лв.. 33-годишният Демир наел по-скромен кораб, който също е оборудван с всичко належащо за прелестно и удобно превозване.

Демир ловял риба с харпун, до момента в който Памела гледала морската простор и събирала слънчеви лъчи. Младежът постоянно приготвял вечеря на своята обичана – обичал да пече пържоли на плавателния съд.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР