Деми Мур сподели, че се почувствала като „морско свинче, участвайки

...
Деми Мур сподели, че се почувствала като „морско свинче, участвайки
Коментари Харесай

Деми Мур се чувства като „морско свинче“ на снимките на нов филм

Деми Мур показа, че се почувствала като „ морско свинче ", участвайки в новата продукция на Холивуд „ Songbird ". Това е първият филм, който стартира да се снима след прекъсването на филмовата промишленост поради ковид.

58-годишната актриса е доайен в актьорския състав в сантименталния трилър на режисьора Майкъл Бей и призна, че всички артисти са били наясно, че те са „ тестов екип " поради метода, по който филмовата промишленост към този момент може да работи, тъй като са първите, които започват снимане след рецесията с ковид.

„ Това беше първият филм, който получава „ зелена светлина " с цел да стартират фотосите. Така че по някакъв метод се почувствах като че ли сме морски свинчета. Ние бяхме тестовият екип, с цел да забележим дали може да се работи, при строгите ограничения за сигурност ", описа актрисата.

Деми - която играе във кино лентата основната героиня Пайпър Грифин - има вяра, че филмът е „ предупредителна приказка " и изобразява „ най-лошия призрачен сън " на всички измежду рецесията с ковид.

„ Става въпрос за пандемия в бъдеще и мисля, че това е предупредителна история. Това е версията на това, което би се случило в най-лошия ни призрачен сън след този вирус. Филмът споделя за свят, който се е разделил сред тези, които могат всичко и тези, които не могат нищо. Това е история за отчаянието и страха, които могат да завладеят...Моят воин е жена, майка и брачна половинка, които са прибегнали до някакъв черен пазар, с цел да оцелеят със фамилията си. Това е свят, в който, в случай че сте ваксинирани против вируса, каквато е моята героиня, имате карт бланш за живот в свят, където всички останали са подчинени на забрани ", разкри още актрисата.

Деми показа пред „ Контактмюзик ", че в кариерата си постоянно е търсела функции, които е чувствала като „ провокативни ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР