Деми Мур и Брус Уилис отдавна са смятани за най-дружелюбните

...
Деми Мур и Брус Уилис отдавна са смятани за най-дружелюбните
Коментари Харесай

Близките на Брус Уилис ценят всеки миг с него, молят се за коледно чудо

Деми Мур и Брус Уилис от дълго време са считани за най-дружелюбните някогашни съпрузи в Холивуд. Двойката, която беше женена 11 години и има три дъщери - Румър, на 34 години, Скаут, на 31 и Талула, на 28, се сближи още повече откакто Брус беше диагностициран с афазия, оповестява RadarOnline.

Прогресивното разстройство визира способността на човек да приказва и схваща езика. Деми, дружно с децата им, и Ема Хеминг, брачна половинка на Брус от 13 години, разкриха, че артистът от " Умирай мъчно " страда от болестта и се отдръпва от актьорството през март тази година.

" Деми е в непрекъснат контакт с Брус и Ема ", твърди вътрешен човек. " Тя се възползва от всяка опция, с цел да прекара време с него. Ако не е до него, тя се обажда по телефона, с цел да може Брус да чува гласа й ". 

Деми и Ема са се сближили и дружно се пробват да преодоляват компликациите, свързани с заболяването на Брус. 

" Брус не може да каже доста и не наподобява, че схваща доста от това, което другите приказват ", издава още източникът. " Така че Ема в действителност е неговият глас ". 

Въпреки влошеното му здравословно положение, околните му се пробват да останат оптимисти, изключително с наближаването на празниците.

Има дни, в които виждат проблясъци от " остарелия Брус ", само че те са къси и някак далечни, споделят близки. " Изглежда той им се изплъзва от ден на ден и това разрушава сърцата им ", настояват осведомени. 

Всички те се надяват да прекарат празниците с обичания си баща. " Момичетата не могат да си показват Коледа без Брус. Болезнено е да го виждам по какъв начин се утежнява. На по-големите девойки им липсва остарелият Брус - този, който ги занасяше за гаджетата им и им даваше непоискани препоръки ", споделя довереният човек и прибавя, че всичките му близки се надяват на знамение по Коледа.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР